Zijn vibrerende eieren geschikt om samen met mijn partner te gebruiken?

Hebben jij en je partner al enige ervaring met seksspeeltjes, maar zijn jullie op zoek naar iets nieuws? Wellicht zijn vibrerende eitjes dan een leuke optie om jouw seksleven een boost te geven. Naast dat jij veel plezier hebt van deze eitjes, houdt jouw partner en ook veel plezier aan over.

Draadloos vibreren

Wil jij graag samen met je partner experimenteren met vibrerende eitjes? Dan kunnen jullie het beste gaan voor een draadloos eitje. Deze eitjes zijn zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken, en zorgen voor spannende en opwindende momenten. Willen jullie het extra spannend maken? Geef de afstandsbediening dan aan jouw partner, en geef je over aan zijn/haar wensen.

Ook kun je kiezen voor een tril eitje met draad. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper. Deze eitjes hebben alleen minder bereik, maar wanneer jullie het speeltje vooral in bed willen gebruiken is dit geen probleem.

In het openbaar; Spannend!

Naast thuis zijn de vibrerende eitjes ook leuk en spannend om te gebruiken in het openbaar. Voor zowel jou als voor je partner is het erg opwindend. Gebruik hem bijvoorbeeld tijdens een avondje uit. Geef jouw partner de afstandsbediening, en maak je klaar voor een avond vol genot. Je kan hem natuurlijk ook zelf gebruiken als je dat wil.

Er zijn ook een aantal vibrerende eitjes op de markt die te besturen zijn via een app. Naast dat je met deze app jouw eitje kunt besturen, kan je er ook verschillende andere dingen mee bekijken. Bijvoorbeeld: welke vibratiestanden je hebt gebruikt, hoe vaak je het eitje gebruikt, hoe vol de accu nog is, hoelang je het eitje hebt gebruikt en waar je hem voor het laatst heb gebruikt. Een eitje met een app is gemiddeld duurder dan de gewone eitjes, maar je heb er wel jarenlang plezier van.

Toch iets anders

Zijn vibrerende eitjes toch niks voor jou, maar ben je wel op zoek naar een ander seksspeeltje? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar een clitoris vibrator of een mini vibrator. Deze twee vibrators zijn erg klein en compact, en zijn makkelijk te gebruiken voor jouw erogene zones. Ben je op zoek naar een speeltje om samen met jouw partner te gebruiken? Kijk dan eens naar een dubbele dildo. Kortom, genoeg opties!

 

Benieuwd naar onze collectie vibratie eitjes? Klik dan hier

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)