Verbeter je seksleven door samen sextoys te gebruiken!

Nagenoeg iedere vrouw heeft een vibrator in haar nachtkastje liggen. Een tarzan, luchtdruktoy of misschien een g-spotvibrator. Heerlijk om solo te gebruiken! Maar heb je er weleens over nagedacht dat je met seksspeeltjes het seksleven met je partner kunt verbeteren? Alleen zijn deze speeltjes al fantastisch, maar samen zijn ze nóg leuker.

Koppel vibrator

Het meest voor de hand liggende speeltje om samen te gebruiken is natuurlijk de koppel vibrator. Dit speeltje is zo ontworpen dat een vrouw deze kan dragen tijdens de seks – ja, ook tijdens de penetratie! De trillingen voelen fijn tegen je clitoris en ook je partner kan de trillingen voelen tijdens het penetreren.

Onze favorieten

De ​Lelo Noa​ is een voorbeeld van zo’n koppel vibrator. De Noa is oplaadbaar – wat een stuk handiger is dan een vibrator op batterijen. Lelo staat bekend om hoge kwaliteit sextoys die lang meegaan én ongekend goed trillen.

Buttplug & prostaatvibrator

We kunnen het niet over sekspeeltjes voor samen hebben zonder ook anale sekstoys te benoemen! Een buttplug geeft je vrijpartij een totaal nieuwe dimensie. Ook een prostaatvibrator is een goede zet, gebruik deze bijvoorbeeld tijdens het voorspel. Let bij anale speeltjes wel op dat de toy voor anaal gebruik bedoelt is. Anders zou je zomaar op de eerste hulp kunnen belanden met een speeltje dat vast zit – dat wil je niet! Gebruik ook genoeg glijmiddel om alles soepeltjes te laten verlopen.

Onze favorieten

Wil je proberen of een prostaatvibrator iets voor jullie is? Kies dan de ​G & P-Stimulator​. Deze vibrator is goed én budgetproof. Bevalt het? Dan kun je altijd nog upgraden naar een luxer exemplaar. Voor het experimenteren met buttplugs adviseren we ​deze set​. In deze set zitten verschillende formaten buttplugs zodat je kunt experimenteren en kunt wennen aan het gevoel.

Clitoris vibrator

Veel vrouwen kunnen niet klaarkomen door alleen gepenetreerd te worden. We hebben meer ​magic​ nodig! Door tijdens de penetratie ook de clitoris aandacht te geven kun je vaak wél klaarkomen. Dit kunnen jij of je partner natuurlijk met je vingers of mond doen. Voor de afwisseling kun je ook de la van je nachtkastje eens opentrekken en een vibrator gebruiken! Ook leuk tijdens het voorspel.

Onze favorieten

Tijdens de seks heb je geen zeeën van ruimte om een grote toy te gebruiken op je clitoris. Een ​luchtdrukvibrator​ is dan handig, deze is namelijk compact én geeft een goddelijk gevoel. Je kunt ook kiezen voor een ​mini-vibrator,​ onze favoriete mini is de ​Rosy Gold bullet vibrator​.

Sexy lingerie

Oké, we geven het toe, dit is technisch gezien geen speeltje. Maar ​lingerie​ is wel een leuke manier om je seksleven wat meer spanning te geven. Verras je partner met een mooi setje, of laat ze zelf iets uitkiezen. Lingerie is perfect om samen van te genieten. Wat wij leuk vinden aan lingerie is dat je kunt blijven afwisselen tussen verschillende stijlen. Denk aan klassieke jarretels, een schattige babydoll of een kinky harnas. Onze vuistregel? Kies iets waar jij je prettig bij voelt, zelfvertrouwen is sexy!

Onze favorieten

Het was een onmogelijke opgave om één favoriet setje te kiezen. Dit ​setje van Tease​ is verleidelijk en klassiek. Deze ​body van Music Legs​ is nét een beetje kinky, zonder dat er latex aan te pas komt. En dan dit ​nachtjurkje​, ook van Music Legs, hier willen we van alles in doen – behalve slapen!

Een reactie op “Verbeter je seksleven door samen sextoys te gebruiken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)