GETEST: NALONE ROCK WAND VIBRATOR – ROZE

Met een webshop vol speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Nalone Rock Wand Vibrator Roze

 

Alles wat je moet weten over deze vibrator

Met deze vibrator kun je gaan voor het stimuleren van je erogene zones, of je kunt kiezen voor een ontspannen massage. Deze vibrator is gemaakt van zacht siliconen, en heeft een ronde kop die speciaal is ontworpen voor het creëren van diepe vibraties op de elke plek. De Nalone Rock Wand Vibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden die makkelijk te bedienen zijn.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“Deze ‘microfoon’ ziet het op het eerste gezicht erg fijn uit. Hij ligt lekker in de hand, en voelt zacht aan. Ook wordt hij geleverd in een mooie verpakking. De vibrator is makkelijk schoon te maken, en hij is daardoor snel en makkelijk weer opnieuw te gebruiken. Kortom: op het eerste gezicht een fijne en handzame vibrator.”

Hoe werkt deze vibrator?

Deze vibrator is makkelijk in gebruik, en heeft een motor die is voorzien van 7 verschillende vibratiestanden. Deze standen kan je makkelijk veranderen met de verschillende knoppen op het handvat. Is jouw vibrator leeg? Geen paniek! Je kunt hem makkelijk weer opladen via de usb aansluiting. Na het gebruiken van de vibrator, is deze makkelijk schoon te maken met water en een toycleaner.

 

De bevindingen van ons team

“Deze vibrator ligt lekker in de hand, en is makkelijk in gebruik. Buiten dat heeft de vibrator een mooi ontwerp, en voelt hij zacht aan. De 7 verschillende standen zorgen ervoor dat je makkelijk kunt afwisselen, en er zit voor iedereen wel een fijn standje bij. Ook is de vibrator makkelijk op te laden via de usb ingang, en je kunt hem dus snel weer opnieuw gebruiken. Het enige nadeel is dat hij niet geheel geluidsloos is.”

Welk cijfer krijgt de Nalone Rock Wand Vibrator – Roze?

1eindruk: 8/10

Verpakking: 8/10

Look & feel: 8,5/10

Gebruiksgemak: 9/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)