Hoe vertel ik mijn vriend/vriendin dat ik seksspeeltjes wil gebruiken?

Stel je voor jullie hebben een goed seksleven, maar je wilt net een beetje spanning eraan toevoegen. Je wil graag een seksspeeltje gaan gebruiken samen met jouw partner, maar hoe vertel je dit nou aan je partner? Voor veel mensen is dit nog een taboe, maar wij vertellen je in dit blog hoe je het bespreekbaar kunt maken.

Maak het gebruik van seksspeeltjes bespreekbaar

Het is natuurlijk enorm belangrijk dat je niet zomaar een seksspeeltje gaat aanschaffen, en die er ineens bij pakt in de slaapkamer. Overleg dit van tevoren met jouw partner. Seks hoort namelijk voor beide leuk te zijn, en op het moment dat jij zomaar aan komt zetten met een speeltje, kan het voor jouw partner aanvoelen alsof jij zijn/haar wensen en grenzen niet respecteert.

Begin het gesprek bijvoorbeeld met dat je graag iets nieuws wilt proberen. Vertel jouw partner dat er veel mensen zijn die seksspeeltjes toevoegen aan hun seksleven, en dat het kan leidden tot nog meer spanning en plezier in de slaapkamer. Seksspeeltjes gebruiken is helemaal niet ongemakkelijk of raar.

Ook kan een seksspeeltje voor veel vrouwen erg prettig zijn in de slaapkamer. Veel vrouwen hebben namelijk moeite met klaarkomen. Het gebruik van een seksspeeltje kan ervoor zorgen dat een vrouw sneller een orgasme krijgt. En dit zorgt uiteindelijk voor meer plezier natuurlijk.

Help, mijn partner staat er niet voor open

Op het moment dat jouw partner niet open staat voor het gebruiken van seksspeeltjes, zal je dat moeten accepteren. Je kunt natuurlijk wel voorstellen om te beginnen met iets kleins, zoals een massageolie, bodypaint of een glijmiddel met smaakje bijvoorbeeld. Dit kan het makkelijker maken om de overstap naar het gebruik van seksspeeltjes te maken.

Speeltjes voor hem

Tegenwoordig zijn er ook genoeg speeltjes voor mannen. Neem bijvoorbeeld de cockring. Een cockring zorgt voor langere/hardere erecties, en intensere orgasmes. Een minder bekend speeltje is de prostaat stimulator. Deze speeltjes moeten anaal ingebracht worden, en ze masseren de prostaat. Dit kan door veel mannen als erg prettig worden ervaren, en het lijdt vaak tot een intenser orgasme. 

Speeltjes voor haar

Vibrators:

Met een vibrator kun je natuurlijk eindeloos variëren. Een fijne vibrator om samen te gebruiken kan een mini vibrator zijn. Deze kan je gebruiken in verschillende standjes, en stimuleert de clitoris extra. Voor veel vrouwen kan extra clitorisstimulatie erg fijn zijn. Een mini vibrator kan dus een erg goeie toevoeging zijn aan jullie seksleven. 

Wand vibrator:

De wand vibrator is erg populair. De kop van dit speeltje is vibrerend, en kan gebruikt worden voor clitorisstimulatie en massages. Deze vibrator kan een goeie toevoeging zijn tijdens bijvoorbeeld doggystyle. Hou de vibrator tegen de clitoris aan, en deze zorgt voor een fijne sensatie.

Dildo’s:

De klassiekers onder de seksspeeltjes. Dildo’s zijn er in allerlei soorten en maken, en ze zijn enorm populair. Voor veel stelletjes kan het enorm opwindend zijn als de vrouw door hun partner bevredigd wordt met een dildo, tijdens bijvoorbeeld het voorspel of orale seks. Het is maar net waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Speeltjes voor samen

Naast een cockring die zorgt voor plezier bij de man, zijn er ook vibrerende cockringen. Deze zorgen ervoor dat jullie beide kunnen genieten. Bij deze cockring zit er een bullet of mini vibrator aan de ring. De trillingen zijn bij beide partners te voelen, en zorgen voor veel genot.

Een ander populair speeltje voor koppels is de duo vibrator. Dit speeltje heeft vaak de vorm van een klem. Het ene deel kan je inbrengen in de vagina, en het andere deel zet je op de clitoris. Het deel wat je inbrengt in de vagina, is klein genoeg om nog ruimte over te laten voor een penis. Zo kunnen jullie beide genieten van de vibraties.

Begin klein

Het is verstandig om te beginnen met een klein speeltje. Zo kunnen jullie beiden wennen aan het gebruiken van een speeltje. Een grote dildo, buttplug of een zweepje kunnen jouw partner bijvoorbeeld afschrikken. Wen dus samen aan het idee met een klein speeltje. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mini vibrator of een clitoris stimulator. Deze speeltjes zijn klein, en zullen jouw partner niet snel afschrikken.

Een reactie op “Hoe vertel ik mijn vriend/vriendin dat ik seksspeeltjes wil gebruiken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)