GETEST: CRYSTAL JELLIES CLASSIC DONG 10 – PAARS

Met een webshop vol speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Crystal Jellies Classic Dong 10.

 Alles wat je moet weten over deze dildo

Deze dildo mag absoluut niet ontbreken in jouw nachtkastje. De Crystal Jellies Classic dildo heeft en klassiek en recht design. Hij heeft een geaderde schacht, en een grote ronde eikel aan de bovenkant.  De dildo is gemaakt van een zacht materiaal, en de gezwollen aders zorgen voor een extra sensatie tijdens het penetreren.

Eerste indruk van deze dildo volgens ons testteam

“Op het eerste gezicht ziet deze dildo er erg groot uit. Maar het is maar net waar je van houdt natuurlijk. Verder heeft deze dildo wel een goede look & feel, en ziet hij er uit alsof hij fijn in gebruik is.”

Hoe werkt deze dildo?

Deze dildo is makkelijk in gebruik. Door het gladde materiaal, glijdt hij moeiteloos naar binnen. Met of zonder glijmiddel.

De bevindingen van ons team

“Deze dildo heeft een mooi design. De dildo is ook te gebruiken onder de douche, en is makkelijk te reinigen. Hij is gemaakt van erg flexibel en zacht materiaal, en daarom fijn in gebruik. Een nadeel aan deze dildo is dat hij erg groot is, misschien zelfs iets te groot voor de gemiddelde vrouw. Het is maar net waar je zelf van houdt.”

Welk cijfer krijgt de Crystal Jellies Classic Dong 10?

1eindruk: 8/10

Verpakking: 8/10

Look & feel: 7/10

Gebruiksgemak: 9/10

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)