GETEST: EASYTOYS REALISTISCHE DILDO 21 CM

Met een webshop vol speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes, zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Easytoys realistische Dildo 21 cm. 

Alles wat je moet weten over deze dildo

Deze realistische dildo met zuignap van Easytoys zul je steeds weer opnieuw willen gebruiken. Hij heeft een mooi realistisch uiterlijk met een eikel en aderen op de schacht die zorgen voor extra stimulatie tijdens het gebruik. De dildo heeft een zuignap aan de onderkant, zodat je hem ook hands-free kan gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de zuignap te bevestigen aan een vlak en glad oppervlak. Je kunt hem zelfs meenemen onder de douche of in bad. Ook is de dildo geschikt om te gebruiken als strap-on.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“De dildo ziet er erg realistisch uit, en voelt goed aan. De dildo heeft een zachte en matte finish, en trekt niet snel stof aan. Het siliconen voelt zacht aan, en is volledig veilig voor je lichaam. Kortom, een dildo met veel pluspunten.”

Hoe werkt deze dildo?

Deze dildo heeft een zuignap aan de onderkant, en is dus ook makkelijk zonder handen te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is een glad en vlak oppervlak vinden en hem daarop plakken. Dit kan bijvoorbeeld in de douche, of in bad. De dildo is gemaakt van siliconen, en makkelijk te gebruiken.

De bevindingen van ons testteam

“Persoonlijk zou de dildo niks voor mij zijn. Geef mij er maar een met een man eraan vast. Voor de single ladies is hij wel zeer geschikt. Deze dildo ziet er erg realistisch uit, en zo voelt hij ook. Je kunt er veel plezier mee beleven.

Welke cijfers krijgt de Easytoys realistische Dildo?

1eindruk: 7/10

Verpakking: 8/10

Look & feel: 8/10

Gebruiksgemak: 8/10

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)