4x fabels over seksspeeltjes

Mensen van uiteenlopende leeftijden en alle rangen en standen gebruiken seksspeeltjes. Daarnaast gebruiken zowel mannen als vrouwen seksspeeltjes. Ondanks dat veel mensen deze speeltjes gebruiken, heerst er toch nog steeds een taboe op. Mensen praten er niet graag over, waardoor er allerlei misvattingen over seksspeeltjes en mensen die ze gebruiken in de wereld circuleren. Om het taboe te kunnen doorbreken, helpt het al enorm als we in ieder geval die fabels over seksspeeltjes de wereld uit helpen. Daarom vertellen we je in dit artikel welke verhalen over seksspeeltjes absoluut niet waar zijn!

Seksspeeltjes zijn voor mensen die geen partner hebben of kunnen krijgen

Dit is echt een hele grote fabel. Seksspeeltjes hoeven zeker niet alleen te worden gebruikt door mensen die geen partner hebben. Veel stelletjes vinden het namelijk ontzettend leuk om samen seksspeeltjes te gebruiken en speeltjes uit te proberen. Door seksspeeltjes te gebruiken, kun je namelijk een onwijs leuke dimensie geven aan het seksleven met je partner. Bovendien zijn er genoeg seksspeeltjes op de markt te vinden waarmee je eindeloos samen met een partner kunt experimenteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan erotische spelletjes, maar ook dildo’s en vibrators worden veel door stelletjes gebruikt.

Seksspeeltjes worden alleen gebruikt voor het masturberen

Deze fabel ligt in het verlengde van de vorige fabel en is ook absoluut niet waar. Ja, veel mensen gebruiken seksspeeltjes tijdens het masturberen. Het kan namelijk ontzettend leuk zijn om zelf met een seksspeeltje te experimenteren. Daarnaast kun je dankzij een het gebruiken van zo’n speeltje ook sneller en intenser klaarkomen. Dat betekent echter niet dat seksspeeltjes uitsluitend kunnen worden gebruikt tijdens het masturberen. Je kunt ze namelijk ook prima gebruiken tijdens de seks met één of meerdere partners. 

Seksspeeltjes worden alleen gebruikt door mensen met seksuele problemen

Ook dit is een veelgehoorde fabel. Seksspeeltjes zouden alleen door mensen met seksuele problemen worden gebruikt als een soort hulpmiddel om toch fijne seks te hebben en/of een orgasme te kunnen krijgen. Natuurlijk is dit helemaal niet waar. Ja, een seksspeeltje kan je net dat beetje extra plezier en stimulans geven om klaar te komen, maar dat betekent niet dat de speeltjes alleen maar worden gebruikt door mensen met seksuele problemen. Het betekent ook niet dat een seksspeeltje alleen gebruikt wordt om eventuele tekortkomingen van jou en/of jouw partner te compenseren. Een seksspeeltje is namelijk geen oplossing voor een probleem of tekortkoming, maar wordt vaak gebruikt om het liefdesspel een nieuwe draai te geven en zodoende veel meer plezier uit de seks te halen. Het is jammer dat er nog zo’n taboe op het gebruiken van seksspeeltjes heerst. Als mensen namelijk open zouden durven te vertellen dat ze een seksspeeltje gebruiken, zul je verstelt staan hoeveel en welke mensen (zonder seksuele problemen) dat daadwerkelijk zijn!

Het is gevaarlijk om seksspeeltjes te gebruiken

Sommige mensen denken dat het gevaarlijk is om seksspeeltjes te gebruiken. Ze denken bijvoorbeeld dat je er enge ziektes en/of infecties zult oplopen als je met een seksspeeltje speelt. Deze fabel bevat helaas wel een kleine kern van waarheid. Er zijn namelijk seksspeeltjes in omloop, die van materialen zijn gemaakt die slecht kunnen zijn voor onze gezondheid. In dit artikel lees je welke materialen dat zijn. Om narigheden te voorkomen, raden wij je aan om seksspeeltjes van goede kwaliteit, veilige materialen en een bekend merk te kopen. Zo kun je alle seksspeeltjes op Ladypleasure.nl met een gerust hart kopen. Bovendien is het natuurlijk ook belangrijk dat je een seksspeeltje na gebruik goed schoonmaakt. Wanneer je een veilig seksspeeltje hebt en deze elke keer na gebruik schoonmaakt, is er niets aan de hand!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)