Seksspeeltje onder de loep: vibratie eitjes

Het voordeel van vibratie eitjes is dat je niet per definitie gebonden bent aan de slaapkamer. Je kunt er ook voor kiezen om het eitje in te brengen en naar een feestje of verjaardag te gaan. Het is misschien een spannende gedachte, maar tegelijkertijd ook erg sensueel en geil om het echt te gaan doen. Maar voordat je de controle uit handen gaat geven, is het ook goed om te weten welke typen vibrerende eitjes er zijn. Waar je op dient te letten en wat jouw persoonlijke voorkeur heeft. In dit blogbericht vertellen we je wat vibraties eitjes zijn en hoe ze werken.

Het vibrerende ei

Vibratie eitjes, ook wel Love Eggs genoemd, is een seksspeeltje wat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Allround inzetbaar, om het zo maar te zeggen. Bijvoorbeeld om je clitoris te stimuleren, voor binnenshuis of buitenshuis gebruik of eventueel als massageapparaat. Sommige vrouwen gebruiken een vibrerend ei ook om hun bekkenbodem mee te trainen.

Over het algemeen wordt het ei gebruikt om je vagina en G-spot te stimuleren. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om het vibrerende ei in te brengen als je van plan bent om je partner te gaan verwennen. Met als resultaat dubbel zoveel genot!

Waar moet je op letten?

Bij de aankoop van vibratie eitjes is het belangrijk dat je op een paar aspecten let. Het belangrijkste is dat het eitje is gemaakt van veilige, en bovenal, goedgekeurde siliconen. Daarnaast moet het gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt je speeltje natuurlijk makkelijk kunnen reinigen, maar ook zonder moeite kunnen inbrengen. Het materiaal van het ei zal dan ook comfortabel voor je moeten aanvoelen. Het vibrerende ei wordt voor anaal gebruik vaak afgeraden, omdat het hier niet voor is gemaakt en risico’s met zich meebrengt.

De trillingen van het vibrerende ei zullen ook iets intenser zijn, omdat lichte en oppervlakkige trillingen geen impact zullen maken. Dit heeft te maken met het feit dat de binnenkant van je vagina iets ongevoeliger is. Last but not least is de afstand van het gebruik van vibratie eitjes. In de praktijk is het vaak een afstand van ongeveer 5 meter.

Afstandsbediening vs. Draadloos

In de webshop zijn meerdere varianten van vibratie eitjes te zien en te koop. Hierbij heb je de keuze uit eitjes met afstandsbediening en draadloze vibrerende eitjes. De vibratie eitjes met afstandsbediening zijn wat minder flexibel. De afstandsbediening is door middel van een draad verbonden met het ei. Daardoor ben je meer aan huis gebonden. Wat vaak een missopvatting is, is dat mensen denken dat het signaal van vibrerende ei in het ei zelf zit. Niets is minder waar, het signaal bevindt zich namelijk in het koordje dat uit het ei hangt.

Je kunt ook kiezen voor een draadloos vibrerend ei. Draadloze eitjes zijn wel iets duurder in de aanschaf, maar je hebt er ook meer mogelijkheden mee. Het materiaal is beter en je hebt er ook een groter bereik mee. Naast het klassieke eivormige model kan je ook kiezen voor een G-spot model. Zoals de naam al zegt, is dit bedoeld om je G-spot te stimuleren.

Ben je nog niet helemaal zeker welk type vibratie ei het beste bij je past? Bekijk dan ons assortiment vibratie eitjes hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)