Getest: Mini Vibrator Geribbeld – Zwart

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Mini vibrator geribbeld van Easytoys.

Alles wat je moet weten over deze mini vibrator

Even wat anders dan een klassieke vibrator is een mini vibrator. Deze variant van Easytoys heeft ribbels die zorgen voor meer vaginaal genot. De steentjes geven hem een extra vrouwelijke touch. Door middel van de draaiknop, kan je zelf de vibratiesterkte aanpassen. Het leuke van het kleine formaat is, dat je hem makkelijk meeneemt in je tas.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“Het artikel is enorm goed verpakt. Het uitpakken had voor mij persoonlijk wat spannender gemogen, na openen van de envelop was er een doorzichtig doosje waarbij het product direct zichtbaar was. Na het openen zie ik een zwarte , kleine vibrator, waarbij je allemaal ribbeltjes ziet voor vaginaal genot, maar denk dat hij ook prima clitoraal in gebruik is. Wat mij aanspreekt is de kleine structuur en de diamantjes op de onderkant maakt het erg chique. “

Hoe werkt deze mini vibrator?

Deze vibrator werkt op 1 AA batterij, die niet meegeleverd is. Doormiddel van de draaiknop, kan je de vibraties aanpassen naar wens. Ga je liever voor een zachte vibratie of een wat hardere? Je bepaalt het zelf.

De bevindingen van ons test team

“Het product is makkelijk vast te houden wegens zijn kleine formaat. Wat minder handig in gebruik is de draaiknop voor de standjes. Een knopje had fijner geweest. Het product heeft 3 verschillende standjes , alle 3 heeft een constante tril, van zacht naar medium naar hard. Ik persoonlijk zou het product niet aanraden, naar mijn mening is hij te klein, en is de tril te mild. De ribbels zijn erg fijn met vaginaal gebruik, weinig voelbaar van ivm zijn kleine formaat.

Welk cijfer krijgt de geribbelde mini vibrator van Easytoys?

Verpakking 7
Look & feel 8
Gebruiksgemak 7
Prestatie 6

Ga je liever voor een ander kleurtje? Hij is ook verkrijgbaar in het roze.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)