Hoe weet je of een vibrator stil is?

Het is een zwoele zomeravond. Je ligt alleen in bed en kan de slaap nog niet echt vatten. En daarnaast heb je ook wel zin om jezelf te verwennen. Je pakt je vibrator en zet hem aan… ‘Shit, het raam staat open en ik hoor de buren buiten kletsen. Ze zullen me toch niet kunnen horen?’, denk je bij jezelf. Naar aanleiding van dit scenario is dit blog gewijd aan fluisterstille vibrators, zodat je je de volgende keer geen zorgen hoeft te maken over wie je misschien hoort.

Wat is een fluisterstille vibrator?

De definitie van een fluisterstille vibrator is een seksspeeltje dat weinig geluid maakt. Een vibrator zal nooit compleet geluidloos zijn, maar er zijn er tegenwoordig veel die in de buurt komen. Over het algemeen zorgen fabrikanten er tegenwoordig voor dat vibrators niet boven de 50 decibel uitkomen en worden dus fluisterstil genoemd.

Vibrators zijn er in alle vormen, kleuren, soorten en maten. De meest bekende onder de vibrators is de Tarzan vibrator. Deze vibrator wordt ook wel de rabbit vibrator genoemd en is ook nog steeds de meest verkochte vibrator. Tot een aantal jaar geleden waren deze vibrators alles behalve fluisterstil, maar gelukkig is dat inmiddels wel veranderd.


Welke vibrator kan je beter links laten liggen?

Als je je zinnen hebt gezet op een fluisterstille vibrator, kan je beter niet voor de volgende types vibrators kiezen:

De wand vibrator. In eerste instantie bedoelt voor massages, maar deze kan ook als seksspeeltje gebruikt worden. Wand vibrators, of wand massager genoemd, hebben een krachtige motor en geven energieke vibraties af.

De Tarzan vibrator. Ook wel rabbit vibrator genoemd, is een luidruchtige vibrator, mits deze op batterijen werkt. Dit heeft te maken met het feit dat de Tarzan vibrator twee motoren heeft. Twee motoren voor dubbel genot, waarbij zowel je clitoris als vagina wordt gestimuleerd, maar maken hiermee dus wel extra geluid.

De perfecte fluisterstille vibrator

Vibrators die je met een snoer in het stopcontact dient te steken of op batterijen werken, zijn over het algemeen niet echt stil en zijn luider dan 50 decibel. Je kunt dan het beste kijken naar oplaadbare vibrators, deze zijn stiller in gebruik. Een Tarzan vibrator kan dus wel, het enige waar je dan rekening mee dient te houden is dat deze oplaadbaar is.

Verder zijn er diverse fluisterstille vibrators in verschillende prijscategorieën te koop. Geheel naar eigen voorkeur en budget. Een luchtdruk vibrator is bijvoorbeeld wel weer een stille vibrator. Deze vibrator is bedoeld om je clitoris te stimuleren, met behulp van luchtdruk worden vibraties afgegeven en bereik je jouw climax.

Wel is het zo dat als je een bijna geluidloze vibrator wilt hebben, deze iets duurder zijn in de aanschaf. Dan weet je in ieder geval wel zeker dat de buren je niet horen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)