Wat is de beste dildo om mee te beginnen?

Je wilt graag voor het eerst een dildo aanschaffen, maar wat is nou eigenlijk de juiste keuze? Er zijn zo ontzettend veel soorten, maten, modellen en kleuren, dat die keuze best lastig kan zijn. Door middel van dit blog gaan wij jou helpen met het maken van de juiste keuze.

In tegenstelling tot een vibrator trilt een dildo niet. Dildo’s zijn geschikt voor vrouwen die meer van vaginale stimulatie houden, dan van clitorale stimulatie. Wil jij met een dildo ook je G-spot stimuleren? Dan is wellicht een dildo met een gebogen schacht perfect voor jou. Doordat de G-spot zich bevindt aan de buikzijde, weet een krommende top dit plekje precies te raken.

Wat raden wij aan voor beginners?

Op het moment dat je voor het eerst een dildo aan wil schaffen is een realistische dildo of een glazen dildo, een goede eerste keuze. Een realistische dildo lijkt heel erg op een echte penis, want ze hebben vaak aders over de schacht lopen, en een realistisch gevormde balzak.

Wij raden aan om als eerste dildo een niet te grote aan te schaffen. Ga voor een dildo met een invoerdiepte van rond de 15 cm. Zo kan je rustig aan ontdekken wat jij fijn vind. Ook kan je met veel dildo’s veel plezier hebben zonder handen. Deze dildo’s hebben namelijk een zuignap.

Naast de realistische dildo, is een glazen dildo ook een goede keuze om mee te beginnen. Glazen dildo’s zijn gemaakt van glad materiaal wat goed schoon te maken is. Deze dildo kan je met behulp van koud of warm water makkelijk koelen of opwarmen. Het is maar net wat je fijn vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)