Getest: Chaiamo Bullet Vibrator – Teal

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Chaimo Bullet vibrator van Rocks off.

Alles wat je moet weten over deze vibrator

Deze vibrator is klein van stuk, maar moet zeker niet onderschat worden. Deze krachtpatser heeft een stijlvol uiterlijk en is verkrijgbaar in 3 kleuren: Teal, Black en Burgundy. Hij is gemaakt van super zacht siliconen en afgewerkt met prachtige details. Het fijne van deze vibrator is dat je hem kunt opladen met een USB kabel en dat hij ook nog eens waterproof is. Met zijn 10 standen, is er altijd wel een die bij jouw past.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“De vibrator zelf ziet er al super luxe uit, maar de verpakking maakt het helemaal af. Je zou hem haast cadeau geven aan een vriendin, omdat de verpakking al zo mooi is. Hij is iets groter dan ik gedacht had aan de hand van de foto’s, maar valt nog steeds lekker in de hand. ”

Hoe werkt deze vibrator?

Deze vibrator is makkelijk op te laden met zijn bijgeleverde USB kabel. Met de knop aan de onderzijde kan je makkelijk door alle standjes heen drukken, om op zoek te gaan naar de juiste.

De bevindingen van ons test team

“Het materiaal van de vibrator voelt heel fijn aan. Ook is hij zeer makkelijk in gebruik en kon ik makkelijk het standje vinden die ik fijn vond. De afgeronde kop vond ik ook wel erg prettig, want zo kon hij makkelijk naar binnen. Ik vond hem alleen niet heel stil, maar daar en tegen deed hij wel zijn werk!”

Welk cijfer krijgt de geribbelde Chaiamo Bullet Vibrator van Rocksoff?

1e indruk: 9
Verpakking: 10
Look & feel: 9
Gebruiksgemak: 8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)