Getest: G-Butterfly Vibrator

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes, zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de G-Butterfly vibrator van Sweet Smile.

Alles wat je moet weten over deze G-butterfly vibrator

Deze vibrator is geïnspireerd door de bekende Tarzan vibrators. In plaats van het wel bekende konijntje, heeft deze een vlinder om je clitoris te stimuleren. De gebogen kop zorgt voor stimulatie van je G-spot, waardoor je hem dus op meerdere manieren kunt gebruiken. Hij heeft twee motoren, een in de schacht en een in de vlinder. Deze toy heeft 7 standen die je makkelijk kunt bedienen, via de knop aan de onderzijde.

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“Ik vind hem eigenlijk nog mooier dan verwacht en dan de foto. Hij was ook discreet verpakt en zodra je hem uitpakt kan je gelijk zien wat het is. Hij zit in een duidelijk half doorschijnend doosje wat prettig is. De manier van verpakken spreekt mij dan ook erg aan.

In het echt ziet het er toch allemaal net wat vrouwvriendelijker uit. Niet dat ik nog nooit speeltjes geprobeerd heb, maar het is al vaak “een heel apparaat “ Deze is toch netjes bescheiden maar qua grootte ook zeker doeltreffend. Niet te groot en ook zeker niet te klein, is het eerste wat in mij naar boven komt.”

Hoe werkt deze G-butterfly vibrator?

Deze vibrator werkt op 2 AAA batterijen die je aan de onderzijde kunt plaatsen. De 7 standen van deze vibrator, kan je makkelijk bedienen via de knop aan de onderzijde.

De bevindingen van ons test team

“Het materiaal van deze vibrator, is stevig al geeft het soms wel een wat hard gevoel. Persoonlijk hou ik daar wel van. Ik hou niet zo van die slappe zachte flexibele dingen dus de hardheid en de stevigheid bevalt mij prima. Ook de extra vlinder erop is super. De trillingen van de vlinder zijn net zo heftig en aangenaam, als die in de schacht.

Het is makkelijk in gebruik ligt fijn in de hand en heeft de juiste aantal standen die je nodig hebt. Ik moet zeggen het resultaat mag er dan ook echt wezen want het apparaat heeft een hoog genotshalte. Ik weet nu al dat ik hem snel weer ga gebruiken en zou hem ook zeker aanraden Voor een niet te dure prijs heb je ontzettend veel genot en plezier”

Welk cijfer krijgt de G-butterfly vibrator van Sweet smile?

Verpakking 8
Look & feel 9
Gebruiksgemak 9
Prestatie 9

 

Ook benieuwd naar deze vibrator? Je shopt hem hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)