Getest: Classic Original Vibrator Purple

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes, zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de Classic original vibrator van Seven creations in de kleur paars.

Alles wat je moet weten over deze classic original vibrator

Deze vibrator heet niet voor niets een classic original vibrator, hij ziet en voelt namelijk als een echte penis. Hij is makkelijk te bedienen met meerdere standen en gemaakt van siliconen. Een leuke bijkomstigheid is dat deze vibrator ook nog eens waterdicht is en je hem daarom mee kunt nemen onder de douche of in bad.

 

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“Aangezien het alweer een lange tijd geleden was dat ik seksspeeltjes besteld had, was ik erg benieuwd naar hoe ik het pakketje zou ontvangen. Ik schaam me niet voor het gebruik van een vibrator, maar ik heb wel twee kinderen aan wie ik geen zin had om uit te leggen wat ik nu weer besteld had.

Gelukkig worden alle producten van Lady Pleasure heel discreet verpakt in een neutrale grote doos. Ook de afzender van het pakket geeft niets prijs. Dus toen het pakketje binnen kwam, bracht ik hem meteen naar de slaapkamer om hem op een later moment uit te pakken. Het doosje waar de vibrator zelf in zit is aan de voorkant doorzichtig, zodat je hem goed kunt zien. “

Hoe werkt deze klassieke vibrator?

Deze klassieke vibrator werkt op 2 AA batterijen, die je aan de onderkant van de vibrator kunt plaatsen. Je kunt de vibrator aanzetten door op het aan-knopje te drukken en vervolgens een van de 7 trilstanden kiezen door te draaien.

De bevindingen van ons test team

“Mijn eerste vibrator was een mini variant. Zo eentje die vooral voor de clitoris bedoeld is. Superfijn roze ding, maar ik was klaar voor een grotere versie. De classic original vibrator sprak me aan door zijn realistische vorm én de verschillende functies. Daar hoefde ik dus niet lang over na te denken.

Ondanks dat ik natuurlijk de lengte wist was het toch wel even wennen hoe groot hij is. Ten opzichte van mijn mini vibrator die zo’n 12 centimeter is tenminste.

De reden dat ik voor deze vibrator koos was onder andere omdat hij, afgezien van zijn kleur dan, heel realistisch is. Zowel de lengte (20 centimeter) als dikte (4 centimeter). Daarnaast lopen er allemaal ‘aderen’ over de schacht en ziet de eikel zelf er ook realistisch uit.

Voor het eerste gebruik was het even puzzelen qua batterijen en aanzetten want ik had niet door dat ik bij het aanzetten iets langer de knop in moest drukken. Dus in eerste instantie dacht ik telkens dat ik de batterijen er toch verkeerd in had gedaan. Totdat mijn man heel slim suggereerde om de knop inderdaad wat langer in te drukken en jawel hoor.. daar ging hij.

Met zeven functies zitten er zeker een aantal bij die je prettig vindt. Een aantal ervan vind ik vooral fijn aan de buitenkant en sommige juist binnenin. De eerste functies zijn constante trillingen waarvan de eerste functie wat zachter gaat en de twee functies daarna steeds harder. Zo kun je het fijn opbouwen. Er zitten ook functies bij met verschillende pulseringen. En natuurlijk ook waarin zowel het trillen als pulseren gecombineerd worden.

Wat ik verder zo fijn vind aan dit product is dat hij volledig waterproof is, dus ook in de douche gebruikt kan worden. Ook is hij zeer makkelijk schoon te maken, wat ik ook zeker een pluspunt vind. Ik zou deze vibrator dan ook zeker aan raden. “

Welk cijfer krijgt de klassieke vibrator van Seven creations?

Verpakking 7
Look & feel 9
Gebruiksgemak 8
Prestatie 8

Ook benieuwd naar deze klassieke vibrator? Je shopt hem hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)