Toy test: Easytoys G-spot vibrator

Met een webshop vol met speeltjes, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Daarom gaat ons testteam regelmatig aan de slag met het testen van de speeltjes, zodat wij jou het beste advies kunnen geven. Deze week is het de beurt aan de G-spot vibrator van Easytoys.

Alles wat je moet weten over deze Easytoys G-spot vibrator

Deze g-spot vibrator kenmerkt zich door zijn smalle omvang en opvallende kop. Zoals de naam je misschien wel doet vermoeden, is deze vibrator gemaakt om je G-spot te stimuleren. Hij is gemakkelijk te bedienen en gemaakt van ABS, een kunststof die zich kenmerkt door zijn harde materiaal, lange levensduur en hoge bestendigheid tegen bacteriën.

Ons testteam heeft hem getest in het roze, maar mocht je liever wat anders willen dan is hij er ook in het zwart!

Eerste indruk van deze vibrator volgens ons testteam

“De verpakking van het product was simpel, maar netjes. Ikzelf hou heel erg van strak en niet teveel poes pas, dus dit was perfect. Ik kon ook gelijk zien hoe het er uit zag, want de voorkant was doorzichtig. Het product is roze en langwerpig met een soort eivormige kop er op, die een beetje naar binnen buigt, zodat hij goed naar binnen gaat. Ik vind het mooi dat ik een roze had. Wat mij aansprak was het eivormige kop dat er op zit.”

Hoe werkt deze G-spot vibrator?

De vibrator werkt op 2 AA batterijen, die je gemakkelijk in de schacht van de vibrator kunt plaatsen. De bediening van deze vibrator gaat trapsgewijs, door te draaien aan de knop verhoog je de intensiteit van de trillingen. Hierdoor kan je hem helemaal naar eigen wens instellen.

De bevindingen van ons test team

De Slim G-Vibe is goed en makkelijk in gebruik. Als je er aan draait, heeft het verschillende trilfuncties, zacht, middelmatig, hard en nog harder. Ikzelf hou van een harde trilling en dat heeft deze ook, dus voor mij was het ideaal! Ik gebruikte het voor mijn clit, omdat ik het niet zo fijn vond, als de Slim G-Vibe binnenin zat (maar dat is voor iedereen natuurlijk anders). De Slim G-Vibe glijd goed naar binnen, dat is wel heel fijn! De prestaties van de Slim G-vibe zijn geweldig, ik kwam in 10 seconde klaar (haha!). Voor mij is dit product een echt aanrader, ik gebruik hem ook vaak. “

easytoys g-spot vibrator

Welk cijfer krijgt de G-spot vibrator van Easytoys?

Verpakking: 10
Look & Feel: 8
Gebruik: 10
Prestaties: 10

Benieuwd naar deze vibrator? Je shopt hem in het roze & zwart!

Een reactie op “Toy test: Easytoys G-spot vibrator

  1. Pingback: Waarom elke vrouw een G-spot vibrator moet hebben | Ladypleasure.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)