Clone-a-willy: in een handomdraai je eigen vibrator!

Zin in een verzetje, maar je partner niet in de buurt? Een spannende lat-relatie, maar valt de afstand jullie zwaar? Lady Pleasure heeft iets leuks voor jou (én je partner). Met de Clone-a-Willy kit maak je namelijk in een handomdraai een dildo of vibrator van de penis van je partner. Stel je eens voor: ideaal voor extra plezier in de slaapkamer, het ideale cadeau voor jezelf als je man er niet is en natuurlijk gewoon leuk voor in het nachtkastje.

Clone a willy!

Het kan erg vervelend zijn als je je man of vriend langere tijd niet kan zien en je niet van elkaar kan genieten. Of misschien zijn jullie juist wel benieuwd hoe je dubbel kan genieten en kan zorgen voor extra stimulatie? We hebben de oplossing voor jou. Vooruit, een kopie maken van je man of vriend wordt lastig, maar je kunt wél een kopie maken van één van zijn belangrijkste onderdelen; zijn penis. Met de Clone-a-willy kit maak je in een paar minuten een exacte kopie van de penis van je partner, zodat jij zijn belangrijkste feature nooit meer hoeft te missen. Of misschien beleef je juist extra plezier als je samen bent? Want de Clone-a-willy zorgt gegarandeerd voor extra stimulatie en dubbel genot! 

Makkelijk in gebruik

Hoe werkt het? Het Clone-a-willy pakket is erg makkelijk in gebruik, in een handomdraai heb je een kopie van jouw favoriete penis gemaakt. Bovendien is de gel gemaakt van lichaamsveilige siliconen, zodat het volkomen veilig in gebruik is. Mix de gel en doe deze in de bijgeleverde buis. Let op: het is natuurlijk belangrijk dat je partner op het moment van het maken van de mal een erectie heeft. Plaats de volledige penis nu 90 seconden in de modeleerbare gel en haal hem er dan weer uit. Zo, het grootste werk zit er alweer op. Laat de mal even hard worden – ondertussen kun je natuurlijk samen even gezellig wat anders doen 😉 – en giet vervolgens de vloeibare gepatenteerde siliconen in de zojuist gemaakte mal. Even geduld nog en dan is jouw Clone-a-Willy klaar: een exacte kopie van jouw favoriete penis. Vertrouwd, maar toch spannend.

clone a willy

Dildo of vibrator: jij bepaalt

Wist je dat Clone-a-Willy wordt geleverd met een losse vibrator? Op deze manier kan je zelf kiezen of je hem als dildo wil gebruiken of liever de vibrator aan de binnenkant stopt en het genot verdubbelt? Jij bepaalt.

De Clone-a-willy kit wordt met alle benodigdheden geleverd, is geschikt voor alle maten penissen en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, voor de juiste beleving. De producten zijn veilig, vrij van latex en gemaakt van huidvriendelijke siliconen. De kit wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing die jou stap voor stap toe leidt naar de ideale kopie van de penis van jouw vent. Nieuwsgierig? Je bestelt de Clone-a-willy kit hier!

 

Clone-A-Willy Kit €44,95
Clone-A-Willy Kit – Medium Tone €44,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)