Wat zijn vaginaballetjes en hoe gebruik je ze?

Vaginaballetjes zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in de slaapkamer. Deze balletjes zijn onder andere bekend van de 50 shades of grey trilogie. Maar wat kun je nou precies met deze balletjes, en waarom zijn ze zo populair? Je leest het in dit blogbericht.

Wat zijn vaginaballetjes?

Vaginaballetjes zijn balletjes die je kunt inbrengen in de vagina. De balletjes hebben kleine gewichtjes binnenin. Die gewichtjes bewegen heen en weer op het moment dat jij beweegt, hierdoor kunnen ze licht vibreren. Dit kan een erg aangenaam gevoel geven. Deze balletjes kunnen een doorsnede hebben van 2 cm tot 5 cm, het is maar net wat je zelf lekker vindt. Vaak zijn de balletjes gemaakt van metaal en ze worden vooral gebruikt tijdens het voorspel.

De balletjes kun je gewoon blijven dragen tijdens de penetratie. Wij raden dan wel aan om een grote bal te gebruiken in plaats van twee kleinere balletjes.

Hoe breng je de vaginaballetjes in?

Het inbrengen van de balletjes gaat het beste op het moment dat je extra ontspannen bent. Breng wat glijmiddel aan op de balletjes, of op de ingang van de vagina. Zo kun je de balletjes het makkelijkste inbrengen. Let wel op dat je niet teveel glijmiddel gebruikt, want teveel glijmiddel kan ervoor zorgen dat de balletjes niet goed blijven zitten. En dat wil je natuurlijk niet. De balletjes moet je inbrengen net boven de bekkenbodem, net als een tampon. De balletjes zakken vanzelf weer naar beneden en het is dus niet mogelijk om de balletjes te diep in te brengen.

Hoe maak je de balletjes schoon?

Het is enorm belangrijk dat jij jouw vagina balletjes zowel voor als na gebruik goed reinigt. Zeep en lauw water zijn geschikt om schoon te maken. Ook een toycleaner is een goede optie om de balletjes te reinigen.

Waarom zijn de balletjes zo populair?

  • De vaginaballetjes geven jou een intenser orgasme
  • De balletjes zorgen voor een spannend voorspel
  • De balletjes zorgen ervoor dat jij meer controle krijgt over je bekkenbodemspieren
  • De balletjes zorgen ervoor dat jij makkelijker tot jouw hoogtepunt komt.

Wij hebben de populairste balletjes voor je op een rijtje gezet:

Easytoys Ben Wa Ballen 19 mm – Zilverkleurig €14,95
Dubbele vaginaballetjes – zwart €14,95
Nalone Yany Vaginaballetjes Set €34.95
Rosy Gold – Nouveau Kegel Balls €49.95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)