Een glazen dildo, wat is het en hoe gebruik je hem?

De warme zomerdagen en spannende zomeravonden komen er weer aan. Wanneer het zo warm is, heb je natuurlijk niet altijd zin om nog een spannende avond in de slaapkamer te hebben. Maar we hebben natuurlijk allemaal behoeftes. Een glazen dildo is de perfecte optie voor die hete nachten.

De voordelen van een glazen dildo

Met een glazen dildo kun je perfect genieten van een spannende avond tijdens de hete zomerdagen. Een glazen dildo past zich gelijk aan naar de gewenste temperatuur. De glazen dildo hoef je alleen maar even onder de warme of koude kraan te houden. Voel of hij op de juiste temperatuur is en het is tijd om jezelf te verwennen.

Let op: De glazen dildo is niet geschikt voor in de vriezer.

Voor wie is een glazen dildo?

De glazen dildo is perfect voor het ruige werk. Deze stevige dildo’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoering en ze zijn gemaakt om sterker en harder te penetreren. Voor de beginners zijn er ook glazen dildo’s. Deze dildo zit vol met nopjes. Deze nopjes zorgen voor extra sensatie tijdens de penetratie.

Realistische glazen dildo’s

De glazen dildo’s zijn ook verkrijgbaar in wat meer realistische modellen. Deze dildo’s hebben realistische details, zoals gezwollen aderen, een stevige balzak en een grote eikel. Je kunt het zo echt maken als je zelf wil.

Wij hebben onze favoriete glazen dildo’s voor je op een rijtje gezet.

Behemoth Glazen XL Dildo €99.95
Icicles No. 63 €67.95
Icicles No. 55 €42,95
Glazen Dubbele Dildo No. 21 €29,95
Glazen Dildo No. 15 €24,95

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)