De voordelen van een mini vibrator

mini vibrator

Ben jij geen fan van grote vibrators en dildo’s? Dan is een mini vibrator wellicht perfect voor jou. Wat is het precies voor speeltje en waarom zou je ervoor kiezen? In dit blogbericht geven we overal antwoord op.

De voordelen van een mini vibrator

Een mini vibrator is een vibrator die niet groter is dan 12 centimeter. Dit compacte formaat heeft veel voordelen. Zo kun je ze bijvoorbeeld makkelijk meenemen in je handtas of toilettas. Deze vibrators zijn dus erg handig om buitenshuis te gebruiken. Ideaal voor dames die graag op stap gaan.

De mini vibrator is gemaakt om de clitoris te stimuleren. Een aantal vibrators hebben zelfs stimulerende noppen en bobbels die zorgen voor extra stimulatie. Door het kleine formaat is het makkelijk om druk uit te oefenen op de plekjes die je moeilijk kan bereiken met een grotere vibrator. Een kleine vibrator lijkt erg op een clitoris vibrator, maar de clitoris vibrator is meer gericht op het stimuleren van de clitoris en kan niet gebruikt worden om te penetreren.

Hoe gebruik je een mini vibrator?

Deze vibrator kan voor veel doeleinden gebruikt worden. Let bij aanschaf ervan dus goed op of deze wel kan waar jij naar op zoek bent. Ze zijn meer geschikt voor stimulatie van een erogene zone dan meerdere gevoelige plekjes. Zorg dat je voor gebruik wat glijmiddel op de vibrator en op jouw erogene zone doet

De kleine vibrator is makkelijk te gebruiken om zelf mee te masturberen. Ook is deze vibrator heel geschikt om te gebruiken tijdens het vrijen. Doordat deze vibrator zo klein is, kun je hem tijdens het vrijen makkelijk tegen je clitoris aanzetten. Door de trillingen kun je makkelijk klaarkomen.

Deze mini vibrator is ook makkelijk te gebruiken tijdens voorspel. Laat bijvoorbeeld jouw partner het speeltje bedienen, zo maak je het net wat spannender. Voor veel vrouwen is een mini vibrator een fijne optie om eens samen dingen uit te proberen in de slaapkamer. Een mini vibrator is dus ideaal om mee te beginnen.

Een leuk extraatje is dat de mini vibrator gebruikt kan worden voor anale stimulatie. Rondom de anus zitten veel zenuwuiteinden en de trillingen van de vibrator zorgen voor een opwindend gevoel. Ook is het met deze vibrator makkelijk afwisselen tussen de vagina en de anus. Zorg wel dat je de vibrator alleen gebruikt om te stimuleren rondom de anus. Voor penetratie kun je beter een buttplug gebruiken.

Al onze mini vibrators vind je in onze webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)