Waarom elke vrouw minstens 1 Tarzan vibrator moet hebben

Tarzan vibrators

De Tarzan vibrator is waarschijnlijk de meest bekende vibrator die er is. Je hebt hem in verschillende soorten en maten en is mate populair bij menige vrouw. Maar waarom is dat en wat maakt deze Tarzan dat elke vrouw hem wilt hebben?

Geschiedenis van de Tarzan vibrator

Er zit een leuk verhaal achter deze populaire vibrator. De Tarzan, soms ook wel rabbit vibrator genoemd, werd begin jaren 80 ontworpen door een Japans bedrijf. In de jaren er voor waren er enkel doorsnee vibrators op de markt die eigenlijk alleen werden aangeprezen voor medische redenen.

Omdat destijds de wetgeving enorm streng was, besloot dit Japanse bedrijf Vibratex de vibrators uit te brengen in de vorm van dieren en in felle vormen. De eerste drie varianten waren een bever, kangoeroe en een schildpad. Het konijn bleek echter het meest succesvol. Deze werd uiteindelijk in 1983 op de Amerikaanse markt geïntroduceerd.

Verschil tussen rabbit en Tarzan vibrator

In Nederland halen wij deze vaak door elkaar, echter zit er toch verschil tussen deze vibrators. De Tarzan is van oorsprong een vibrator met een driedubbele stimulator, namelijk voor de vagina, clitoris en anus. De rabbit heeft er twee en stimuleert de vagina en clitoris. Echter wordt er nu vrijwel geen goede vibratoren meer uitgebracht die alle drie stimuleren en is de Tarzan een term die ook vaak gebruikt wordt voor deze duo vibrator.

Voordelen Tarzan vibrator

De Tarzan vibrator is multifunctioneel. Naast dat je deze vaginaal kunt inbrengen, stimuleert het uiteinde ook nog eens je clitoris. Dat betekent dus dat dit multifunctionele seksspeeltje jouw gelijk tijdig op twee plekken kan stimuleren.

Veel Tarzan vibrator hebben een roterende kop die zorgt voor extra stimulatie en de vagina wordt door de bewegende balletjes ook meteen meegenomen. Veel Tarzan vibratoren hebben de mogelijkheid om op verschillende standen en ritmes ingesteld te worden, zodat je hem kunt aanpassen op jouw wensen.

Ook overtuigd van de krachten van de Tarzan/ Rabbit vibrator? Wij hebben jullie favorieten voor je op een rijtje gezet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)