5 SPEELTJES DIE HAAR VERSTELD DOEN STAAN (EN JE HET GEVOEL GEVEN EEN MEESTER TE ZIJN IN BED)

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om je seksleven op te fleuren? Misschien ben je moe van dezelfde oude act en wil je iets dat haar echt versteld doet staan. Zo ja, dan is dit artikel voor jou. Hier zijn vijf speeltjes die haar versteld doen staan (en jou het gevoel geven een meester in bed te zijn) met hun verbazingwekkende effecten op haar!

Je weet nooit hoeveel je partner van seks houdt totdat je samen speeltjes gebruikt. Je kunt haar orgasme harder, sneller of langer maken. De beste manier om je partner tot een orgasme te brengen is door iets te doen wat ze nog nooit eerder heeft gedaan – haar de kans geven om te verkennen en te proberen.

Maak je geen zorgen, we hebben je, je kunt altijd onze site bezoeken voor nieuwe pittige producten:

Een van de belangrijkste punten van communicatie tussen jou en je partner is je tastzin. Er zijn een aantal dingen die je kunt gebruiken om het plezier van het aanraken van deze erogene zones te vergroten, wat zowel jou als je partner een intieme ervaring oplevert, niet alleen om te spelen, maar ook voor een rollenspel.

  • Rabbit Vibrator

Konijnenoren kunnen zowel de clitoris als… de G-spot in het vaginale kanaal, in tegenstelling tot staafje of bullet vibrators. En voor veel vrouwen vereist het krijgen van een tenenkrommend gemengd orgasme een mix van zowel interne als externe stimulatie.

Als je je rabbit een penis- of dildo-achtige vorm wilt geven omdat je dol bent op de sensatie die de bolvormige top kan geven, dan is dit een fantastisch alternatief. Het voelt aan als een combinatie van zuigen, pulseren, kussen en massage. Je kunt hem overal mee naartoe nemen en houden waar je maar wilt!

  • Cock Ring vibrator

Je weet waarschijnlijk al van het vermogen van penisringen om je leven te veranderen – of in ieder geval je seksleven – maar wist je dat er ook vibrerende penisringen verkrijgbaar zijn?

Het is waar dat vibrerende penisringen bestaan, en de grootste kunnen helpen bij de ontwikkeling van langere, sterkere erecties, evenals prachtige gemengde orgasmes tijdens penetrerende seks door de clitorale en anale stimulatie die de vibratie van de ring kan leveren.

En het beste is dat hij overal gemakkelijk kan worden gedragen!

  • Thrusting Dildos

Zijn duwende Dildo’s soms beter dan een man? 

Het echte penisontwerp is ideaal voor alle inwendige hotspots omdat je er dieper of ondieper mee kunt penetreren. Dit product heeft een opmerkelijke hoeveelheid van luxe. Wanneer u de stof voor het eerst aanraakt, lijkt het als heerlijke zijde. Meteen wil je het geloven. Thrusting dildo’s zijn gemakkelijk schoon te maken en op te laden, en hebben een gladde textuur. Zonder echt je handen te gebruiken om te stoten, laat hij het speeltje op en neer bewegen om de sensatie te simuleren die seksuele stoten kunnen produceren. De machines voor de vibratiesnelheden en -patronen van andere vibrators zijn aanwezig, maar een thrusting toy voegt beweging toe die andere speeltjes missen.

Duh, Dames hebben geen mannen meer nodig!!!

  • Vibrating Panties

Paren kunnen zich bezighouden met sensueel voorspel in zowel privé als openbare gelegenheden door gebruik te maken van vibrerende slipjes, die vaak stiller en kleiner gemaakt zijn dan een gewone vibrator. Dit garandeert dat de vibraties precies daar blijven waar je ze wilt hebben, ongeacht hoe warm het wordt – zelfs als je een string draagt in plaats van een broek. Dit vibrerende ondergoed is ontworpen om het clitorale gebied te stimuleren en heeft geen inbrengbaar deel.

Dit hulpmiddel biedt stille maar krachtige vibraties die discreet plezierig zijn. Dit zorgt voor genot zowel binnen als buitenshuis. Tijdens een videochat kan je echtgenoot de op afstand bediende vibrator bedienen, die synchroniseert met muziek en programmeerbare patronen heeft.         

Geniet van de sensaties waar u maar wilt dames!

  • Clitoral Suction Stimulator

Niet om dramatisch te klinken of zo, maar als je een vulva hebt, zou een clitorisstimulator je gang van zaken kunnen veranderen. Volgens studies heeft meer dan 75% van de vaginabezitters meer nodig dan alleen penetratie om een orgasme te krijgen. Gelukkig voor hen zijn er seksgadgets beschikbaar die speciaal zijn gemaakt om te helpen bij het bereiken van de Big O. De beste clitoriszuigende vibrators, of ze nu trillen of niet, zijn gericht op clitstimulatie en bootsen orale seks na. Clitorale zuigspeeltjes zijn niet allemaal gelijk.

Dames! Je kunt het meenemen naar je kantoor, huis, auto, vakanties. Kortom, OVERAL!   Dit gebruiken is alsof je minuten van je leven in de hemel leeft. Vertrouw ons hierin!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

WIj verzamelen cookies om jou beter van dienst te zijn :)